Additional Information:
ს.ს. ლომისი/ლუდსახარში ნატახტარი - აცხადებს ტენდერს:
ა) ნომრით #-EF-GE/683
ბ) დანიშნულება: მაცივრის დასაბრენდი სტიკერის შესყიდვა.
თანდართულ ფაილებში შეგიძლიათ იხილოთ:
I. ტენდერის სააპლიკაციო ფორმა;
II. დიზაინის ფაილების თაობაზე მოგვმართეთ Emailზე - meri.zhorzholiani@ge.anadoluefes.com ; tenders@ge.anadoluefes.com (ყველა სახის შეკითხვა გთხოვთ, მოიწეროთ მეილის სახით)
III. ზომები
დაინტერესებულმა პირებმა მეილზე უნდა წარადნინონ:
I. შევსებული და ხელმოწერილი ტენდერის სააპლიკაციო ფორმა;
II. ამონაწერი სამეწარმეო რეესტრიდან;
III. დაბეჭდილი ნიმუში;
ტენდერის პირობები:
I. ფასები უნდა შეიცავდეს ყველა შესაძლო გადასახადს (დღგ და ა.შ.);
II. თუ სხვადასხვა მწარმოებლის სტიკერებს ხმარობთ, ყველა მწარმოებლის მასალაზე დაბეჭდილი ნიმუში უნდა მოგვაწოდოთ. შეთანხმების შემთხვევაში შემდეგ უკვე შეკვეთა უნდა დაიბეჭდოს მხოლოდ იმ მასალაზე, რომელიც დამტკიცდა.
III. გთხოვთ მოგვაწოდეთ ფასი სტიკერის შემდეგი სახით მოწოდების შემთხვევაში:
a. რულონად
b. დაჭრილი
IV. გადახდის პირობები: საქონლის მიღებიდან 60 დღე; (შეთანხმებადია)
V. ფასები უნდა იყოს მოცემული მეტრკვადრატში
VI. გაითვალისწინეთ, ტენდერში გამარჯვების შემთხვევაში, ყოველი სტიკერის შეკვეთისას, სტიკერები უნდა ჩამოიტანოთ მცხეთა, სოფ. ნატახტარში
გთხოვთ დაგვიდასტუროთ სატენდერო განაცხადის მიღება.
მეილში მიუთითეთ:
I. თქვენი კომპანიის დასახელება;
II. საკონტაქტო ინფორმაცია: პასუხისმგებელი პირი, ტელეფონი, მობილური და ელ.ფოსტა;
III. ტენდერის დასახელება;
მცხეთის რაიონი სოფ. ნატახტარი. "ლუდსახარში ნატახტარი"
შემოთავაზების მიღება იწყება 31.10.2023 15:00
შემოთავაზების მიღება მთავრდება 14.11.2023 18:00
შემოთავაზების სტატუსის შესახებ შეტყობინება გამოიგზავნება სააპლიკაციო ფორმაში მითითებულ ელექტრონულ მისამართზე.
ტენდერის საკითხებთან დაკავშირებით, გთხოვთ წერილობით მიმართოთ:
მერი ჟორჟოლიანი
შესყიდვების დეპარტამენტი
ს.ს ლომისი, ლუდსახარში ნატახტარი
ელფოსტა: tenders@ge.anadoluefes.com
meri.zhorzholiani@ge.anadoluefes.com
Documentation
The question/answer module has been disabled by the buyer. Please, in case of questions, contact the buyer through the contact information specified in the documentation.